Erhvervsrengøring af dine virksomhedslokaler

Grundig og professionel rengøring til erhverv

Rene virksomhedslokaler er et must for enhver virksomhed, hvad enten du driver en butik, et kontorfirma eller en helt anden form for virksomhed. Hos Salling Rengøring ApS står vi klar til at hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at få rene erhvervslokaler.

Vi tilbyder grundig og professionel erhvervsrengøring for mange forskellige former for erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde i Roslev, men det kan også være i andre omkringliggende områder som for eksempel Nykøbing Mors og Skive.

Få flotte og præsentable erhvervslokaler

Med en grundig og professionel kontorrengøring eller øvrig erhvervsrengøring kan du sikre dig flotte og præsentable erhvervslokaler. Det kan både være til stor glæde for dine ansatte, men det kan også have en stor betydning for dine nuværende såvel som potentielle kunder eller gæster af huset.

Hvordan lokalerne tager sig ud, er nemlig med til at sende et signal til kunderne omkring virksomheden. Er lokalerne snavsede og beskidte, kan det give et dårligt førstehåndsindtryk og i værste fald afskrække kunderne. Er lokalerne omvendt rene og indbydende, kan det være forskellen på, om det er din virksomhed, som kunderne vælger frem for din konkurrent.

Giv dine medarbejdere de bedste indendørs arbejdsforhold

Støv, skidt og snavs kan være med til at hæve sygefraværet blandt medarbejderne. Det kan forårsage hovedpine, træthed og allergi, og det kan gøre, at dine ansatte arbejder mindre effektivt, når de er på arbejde.

Ved at sikre et godt indeklima med rene lokaler kan du dermed:

  • Minimere sygefraværet
  • Øge medarbejdernes effektivitet og produktivitet
  • Øge arbejdsglæden.

Vi er specialister i indendørs erhvervsrengøring

Hos Salling Rengøring ApS har vi specialiseret os i den indvendige del af rengøringsarbejdet for erhvervskunder, og vi kan stort set udføre alle opgaverne inden for erhvervsrengøring til skarpe priser.

Når du vælger os som din rengøringsleverandør, så kan du desuden altid forvente, at det er den samme, der kommer og gør rent i virksomheden.

Kontakt os og book et besøg i din virksomhed

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at booke et besøg i din virksomhed eller for at få beregnet en pris på en skræddersyet aftale angående erhvervsrengøring eller privat rengøring

Få et uforpligtende tilbud på din næste rengøringsopgave

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Kontakt os

Slip for rengøring - Lad os hjælpe dig!

Kundetilfredshed er altafgørende, hvorfor vi naturligvis altid overholder alle vores aftaler. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen og grundighed og effektivitet er vigtige aspekter i vores arbejde.

Priser på vores ydelser varierer efter type og omfang, men vi tilbyder generelt billige og konkurrencedygtige priser. Akut skadeservice er eksempelvis en smule dyrere end resten af vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud på din næste rengøringsopgave

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt ​os her

Salling Rengøring ApS

Rusengvej 30, 7870 Roslev

Klik her for r​utevejledning

​Telefon: ​71 96 30 03

E-mail: kontakt@sallingrengoering.dk

✔​ Samme person som kommer hver gang

​​✔​ Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler

✔​ Vores kunder får altid en effektiv og grundig rengøring​