Privat rengøring udføres med stor grundighed

Vi gør rent i private hjem og i sommerhuse

Har du brug for professionel hjælp til privat rengøring i dit hjem eller i dit sommerhus? Hvis du leder efter et rengøringsfirma, der kan sikre dig grundig rengøring, så du kan bruge din tid på noget andet og samtidig nyde et hjem, der er fri for støv og snavs, så er vi hos Salling Rengøring ApS et oplagt valg.

Vi gør rent i private hjem og sommerhuse i blandt andet Roslev, Skive, Nykøbing Mors og omegn, og vi kommer også gerne og gør rent for lige netop dig.

Hvad dækker vores rengøringshjælp over?

Vores rengøringshjælp dækker blandt andet over:

  • Privat hovedrengøring
  • Indvendig vinduespudsning
  • Flytterengøring
  • Sommerhusrengøring.

Vi beskæftiger os med stort set alle former for indvendig rengøring i private hjem og sommerhuse, og vi er klar til at tage imod langt de fleste opgaver. Har du en særlig opgave til os, er du derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe dig.

Få besøg af den samme rengøringsmedarbejder hver gang

Når du vælger at lade vores rengøringsfirma udføre dit rengøringsarbejde, så kan du altid forvente, at det er den samme rengøringsmedarbejder, der kommer hver gang. Det giver tryghed for mange af vores kunder at vide, at der ikke hele tiden kommer nye personer ind i ens hjem. Samtidig lærer din faste rengøringsmedarbejder dit hjem at kende samt dine unikke ønsker og behov, og det giver en både grundig og effektiv rengøring, der kan mærkes både på resultatet og på prisen.

Hvad koster privat rengøring?

Vores priser på privat rengøring afhænger i høj grad af dine individuelle ønsker og behov. Hvor ofte skal vi komme og gøre rent for dig? Ønsker du en fast aftale med en privat rengøring en gang om ugen eller hver 14. dag, eller ønsker du en hovedrengøring et par gange om året? Skal du flytte, og har du brug for rengøring i den forbindelse?

Kontakt os og book en aftale

Kontakt os og book en aftale eller indhent et skræddersyet tilbud med en billig pris på lige netop den privatrengøring, der matcher dine behov eller du kan høre mere om vores erhvervsrengøring.

Få et uforpligtende tilbud på din næste rengøringsopgave

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Kontakt os

Slip for rengøring - Lad os hjælpe dig!

Kundetilfredshed er altafgørende, hvorfor vi naturligvis altid overholder alle vores aftaler. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen og grundighed og effektivitet er vigtige aspekter i vores arbejde.

Priser på vores ydelser varierer efter type og omfang, men vi tilbyder generelt billige og konkurrencedygtige priser. Akut skadeservice er eksempelvis en smule dyrere end resten af vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud på din næste rengøringsopgave

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt ​os her

Salling Rengøring ApS

Rusengvej 30, 7870 Roslev

Klik her for r​utevejledning

​Telefon: ​71 96 30 03

E-mail: kontakt@sallingrengoering.dk

✔​ Samme person som kommer hver gang

​​✔​ Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler

✔​ Vores kunder får altid en effektiv og grundig rengøring​