Sommerhusrengøring

Skal du have gæster, og ønsker du i den forbindelse en hovedrengøring i sommerhuset? Eller trænger dit sommerhus til en grundig rengøring fra top til tå? 

Vi kan vi løse en lang række forskellige rengøringsopgaver, så du får mere tid til dig selv og din familie i hverdagen/weekenden. Uanset hvad dine behov er, kan vores hold af dygtige rengøringsfolk hjælpe dig. Vi står til rådighed, uanset om det er en lille eller stor rengøringsopgave.

Få en fast aftale på rengøring i sommerhus

Du kan vælge mellem flere typer rengøringshjælp: Enten kommer vi ud og laver en engangsrengøring, fx i forbindelse med et større arrangement i sommerhuset, en flytning fra sommerhuset eller lignende, ellers kan du oprette en fast aftale om rengøringshjælp, hvor vi fx kommer ud 1-2 om ugen eller måneden. Sådan kan vi hjælpe dig med at holde fast i de gode rengøringsrutiner i hverdagen.​

Har du en konkret forespørgsel?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud. Du kan også udfylde formularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på din næste rengøringsopgave

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

​Kontakt os

Slip for rengøring - Lad os hjælpe dig!

Kundetilfredshed er altafgørende, hvorfor vi naturligvis altid overholder alle vores aftaler. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring fra branchen og grundighed og effektivitet er vigtige aspekter i vores arbejde.

Priser på vores ydelser varierer efter type og omfang, men vi tilbyder generelt billige og konkurrencedygtige priser. Akut skadeservice er eksempelvis en smule dyrere end resten af vores ydelser.

Få et uforpligtende tilbud på din næste rengøringsopgave

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt ​os her

Salling Rengøring ApS

Rusengvej 30, 7870 Roslev

Klik her for r​utevejledning

​Telefon: ​71 96 30 03

E-mail: kontakt@sallingrengoering.dk

✔​ Samme person som kommer hver gang

​​✔​ Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler

✔​ Vores kunder får altid en effektiv og grundig rengøring​